2 616 010

ARB* Taakkatelineen jalusta alumiinia

602,00 €1

Tyylikäs, huomaamaton ja kevyt taakkatelineen jalusta voidaan asentaa erittäin lähelle ajoneuvon katon pintaa, sillä se on äärimmäisen luja. Hitsatusta suulakepuristetusta alumiinista valmistettu jalusta on varustettu poikittaisilla palkeilla, ja jokainen sen ulkosyrjän palkeista on valmistettu yhdestä saumattomasta suulakepuristetusta alumiinikappaleesta, jossa on vahvikkeet sisäpuolella. Tämän ansiosta jalusta ei tarvitse lainkaan ylimääräisiä tukirakenteita. Kattotelineen jalustan sivuun on sijoitettu liukuva pyrstökiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta kuorman tai lisätarvikkeiden kiinnittäminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

Käytetään yhdessä ARB:n ohjaamoasennussarjan kanssa (myydään erikseen).
 

  • Ainutlaatuinen, yksiosainen muotoilu takaa kestävyyden ja pitkän käyttöiän
  • Taakkateline on helppo asentaa ja sopii moneen erilaiseen kokoonpanoon
  • Sen sivussa sijaitsevan pyrstökiinnitysjärjestelmän ansiosta jokaisen palkin yläosassa on enemmän yhtenäistä tavaratilaa
  • Loputtomasti erilaisia asennus- ja kiinnitysvaihtoehtoja
  • Irrotettavat kulmasuojukset valaistuskaapeleiden hallintaa varten
  • Vain vähän tuulesta aiheutuvaa ääntä

Fordin tavarantoimittajan myöntämä takuu. Kysy lisätietoja Ford-jälleenmyyjältäsi.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen alv:n.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " " "