Siirry paalupaikalle Fordin hyväksyttyjen Performance-virityssarjojen avulla. Jos haluat saada moottoristasi irti kaiken mahdollisen ja vähän ekstraakin, valikoidut Mustang GT -kalibrointisarjat ovat juuri oikea ratkaisu. Tehtaassa suunniteltua tarkkuutta kolmessa vaiheessa. Ei sallittu yleisillä teillä!

2 216 663

GT Performance -ilmanotto- ja kalibrointisarja power pack 3

Ford Mustang 03.2015, GT, - 10/2017

3 537,00 €1

Nostaa moottorin tehoa, vääntöä ja moottorin suurinta sallittua käyntinopeutta arvoon 7 500 rpm. Ominaisuuksina toiminto, joka mahdollistaa sen, ettei kaasupoljinta tarvitse nostaa vaihdetta vaihdettaessa, sekä tehostettu kaasun vaste. Sisältää tehdasasenteisen GT350-jäähdytysilmanoton, jossa 87 mm:n kaasuläppäkotelo, GT350-imusarjan, oman ilmanottosovittimen, ainutlaatuisen avoimen ilmansuodattimen sekä Fordin oman kalibrointiohjelmiston. Kalibroinnit saatavana sekä automaatti- että käsivaihteistolle, ja ne mahdollistavat jopa 4.09:1 välityssuhteen muutokset. Automaattisissa kalibroinneissa on optimoitu suorituskykyinen vaihtoajoitus, tehonlisäys jopa noin 37 hv / 6,8 Nm:n huipputeho / 60 hv käyntinopeudella 7 500 rpm verrattuna tehdasversioon. Huomaa: kalibroinnin asentaminen edellyttää kannettavaa tietokonetta ja internetyhteyttä.

Ei sallittu yleisillä teilläEi sallittu yleisillä teillä


Fordin myöntämä takuu.


TÄRKEÄÄ: Laitteen asennus täytyy suorittaa yksinomaan asiantuntijan toimesta Ford-liikkeessä. Jos jokin laitteen osa on vahingoittunut, koska se on asennettu väärin, takuu ei korvaa vahinkoa.

Saat lisätietoja ja kuvia valitsemalla auton

Valitse yhteensopivat autot

Kiinteät hinnat

GT Performance -ilmanotto- ja kalibrointisarja kiinnikkeellä
GT. 03/2015 - 12/2017
Osanro: 35230016 4 627,00 €
Paketin sisältö
Lisää toiveluetteloon
GT Performance -ilmanotto- ja kalibrointisarja power pack 3 Nostaa moottorin tehoa, vääntöä ja moottorin suurinta sallittua käyntinopeutta arvoon 7 500 rpm. Ominaisuuksina toiminto, joka mahdollistaa sen, ettei kaasupoljinta tarvitse nostaa vaihdetta vaihdettaessa, sekä tehostettu kaasun vaste. Sisältää tehdasasenteisen GT350-jäähdytysilmanoton, jossa 87 mm:n kaasuläppäkotelo, GT350-imusarjan, oman ilmanottosovittimen, ainutlaatuisen avoimen ilmansuodattimen sekä Fordin oman kalibrointiohjelmiston. Kalibroinnit saatavana sekä automaatti- että käsivaihteistolle, ja ne mahdollistavat jopa 4.09:1 välityssuhteen muutokset. Automaattisissa kalibroinneissa on optimoitu suorituskykyinen vaihtoajoitus, tehonlisäys jopa noin 37 hv / 6,8 Nm:n huipputeho / 60 hv käyntinopeudella 7 500 rpm verrattuna tehdasversioon. Huomaa: kalibroinnin asentaminen edellyttää kannettavaa tietokonetta ja internetyhteyttä.. Ford Mustang 03.2015, GT, - 10/2017 Määrä: 1 Osanro: 2 216 663

1 Suositeltu jälleenmyyntihinta sisältäen ALV:n. Kysy asennushinnat Ford-jälleenmyyjältäsi. Huomaathan, että lisäosia saatetaan tarvita.

2 Suositeltu kiinteä hinta sisältäen asennuksen, maalauksen (jos tarvitaan) ja arvonlisäveron.

*Luetellut lisävarusteet ovat huolella valittuja kolmannen osapuolen tavarantoimittajien merkkituotteita, ja niiden takuuehdot voivat poiketa Fordin ehdoista, mutta saat nämä tiedot Ford-jälleenmyyjältäsi. Bluetooth®-tuotemerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omaisuutta, ja Ford Motor Companylla on lisenssi näiden tuotemerkkien käyttöön. iPod-tuotemerkki ja -logot ovat Apple Inc:n omaisuutta. Muut tuotemerkit ja kauppanimet ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Ford tai jokin sen tytäryhtiöistä.

Fordin pyrkimyksenä on tuotteiden jatkuva kehittäminen. Pidätämme siksi kaikki oikeudet muuttaa tällä sivustolla esitettyjä malleja, teknisiä tietoja, värejä, tuotteita ja eri mallien tai tuotteiden hintoja milloin tahansa siitä ennalta ilmoittamatta. Sivusto sisältää sekä alkuperäisiä Ford-varusteita että huolella valittuja muiden toimittajien tuotteita, jotka on esitelty omilla tuotemerkeillään. Takuuehdot kaikille muiden tuotemerkkien tuotteille määrittävät aina kyseisten tuotteiden toimittajat ja siksi ne eivät ole Fordin vastuulla. Lisävarusteiden asentaminen voi vaikuttaa ajoneuvosi polttoaineenkulutukseen. Huom. Bluetooth -sana ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc. -yhtiön omaisuutta, ja Ford Motor Company on saanut niiden käyttämiseen lisenssin. Muut tavaramerkit ja kauppanimet ovat omistajiensa omaisuutta.

" " " "